Uncategorized

Ute etter maskiner og utstyr til rimelig penge?

0

Det er mange bedrifter og butikker der ute som fortjener mer oppmerksomhet enn de får. Ofte er det de store butikkene og kjedene som får det, og selv om de til en viss grad har fortjent det, så er det andre, litt mindre, butikker som også gjør det. Et godt eksempel på det er Schuchardt Maskin, et svensk selskap som selger både i Danmark og Norge. De har sitt hovedkontor i Huskvarna i Sverige, og har holdt på helt siden 1899. Bare det i seg selv er anmerkningsverdig, for det er ikke mange selskap som overlever så lenge uten å vite hva de driver med.

Men det i seg selv er ikke hvorfor du bør vite om Smaskin, som den forkortede versjonen. Det er klart, en så lang historie hjelper i at man har mer tillit til dem som selskap, i at de er profesjonelle og at de vet hvordan de skal behandle deg som kunde. Du får en slags personlig og profesjonell service som du knapt får noe annet sted, og det kan utgjøre en stor forskjell i forhold til hvor fornøyd du blir med ditt kjøp. Så er de til en viss grad avhengige av å behandle kunder på en god måte, da de ikke er i samme størrelse som noen av deres konkurrenter.

Men det du virkelig kommer til å like er det store utvalget de har av produkter, uansett om det er maskiner, verktøy, tilbehør eller utstyr du vil ha. De har et ganske komplett sortiment av ting som trengs i et verksted eller for industribruk, og du trenger ikke mange andre butikker enn denne. Om du ikke tror oss så anbefaler vi at du tar en titt på det de har. Vi tror du kommer til å bli overbevist om det vi prater om, og at også du vil like det Schuchardt Maskin har!

På tide med en oppgradering i kjøkkenet?

Previous article

Treningsstrikker kan være overraskende effektive

Next article

You may also like