Hjem tilbehør

Lag en lun og stilren stemning på badet med fint baderomstilbehør

0

Badet er det aller viktigste badet i boligen for mange, og når det er fint på badet kan du få både en skikkelig fin start på dagen og en rolig avslutning på kvelden i ditt eget hjemme-spa. Med noen enkle tilbehør til bad kan du skape orden og ryddighet, noe som er en forutsetning for å lage et virkelig hyggelig og lunt bad.

Skap orden i skuffer og skap

Du kan aldri få nok oppbevaringsplass, og det gjelder også på badet. De fleste norske bad har egentlig mye oppbevaringsplass, men det forutsetter at du har god orden. Det finnes en mengde smarte baderomstilbehør som kan benyttes i skuffer og skap. Det er særlig høyskap som sjelden benyttes optimalt, med tanke på at det ofte er svært mange småting på badet.

Fine kurver og brett gjør det enklere å organisere, noe som igjen betyr at du alltid vil finne det du trenger. Kosmetikk, hudpleieprodukter og lignende har ofte en best før dato etter åpning, ved å ha god orden i skapene unngår du å kaste produkter som nesten ikke er brukt.

Bruk pene hyller og stativer – og vurder håndklevarmer

Det finnes mange pene håndklestativer på markedet, og du kan aldri få for mye plass til å henge fra deg håndklær. Hvis du liker tanken på lune håndklær, og samtidig kanskje vil redusere mengden håndklær som kastes i vaskekurven litt for ofte – invester i en håndklevarmer. Det finnes både frittstående og fastmonterte håndklevarmere i mange forskjellige prisklasser.

Når håndklær henges opp til tørk, og er tørre og varme igjen etter kort tid, er det lettere å bruke dem flere ganger. Det sparer både vaskemiddel, vann og strøm. Håndklevarmeren bruker relativt lite strøm i bruk, som også varmer badet i stort. Det er ikke alltid at hverdagsluksus også er et miljøtiltak, men en pen håndklevarmer kan faktisk være det.

Forskjellige behov i livet

Previous article

På tide med en oppgradering i kjøkkenet?

Next article

You may also like