Hjem tilbehør

Gjør livet lettere med navnelapper

0

Har du barn så vet du hvor ofte du mister klær, eller hvor ofte du må lete etter dem. Spesielt når barnet går på barnehage, og klærne blir blandet med tøyet til andre barn. Da er det veldig vanskelig å orientere seg og se sikkert hva som er ditt og det du behøver. Forståelig nok kan man si. Men det finnes gode løsninger på det, som ikke inkluderer at man skal kjøpe nye klær hele tiden. For det kan løses så enkelt som at man skaffer seg navnelapper. Så lurer du kanskje på hvor det er tilgjengelig, og da kan du faktisk bare følge lenken så vil du finne frem til det du behøver.

Da vil du nemlig komme til Ikast Etikett, et selskap som spesialiserer i slike ting, og som har gjort det i mange år. Der har du muligheten til å få navnelapper som du kan designe akkurat som du selv vil. Du kan velge om du vil ha bilde, navn eller hva enn som passer for deg og ditt barn. Det er en veldig fin og smidig måte å løse et slikt problem på, hvor man får det man behøver ut av det. Du kan forme det som du vil altså, og det er mer informasjon på siden om du behøver det.

Du vil da legge merke til at navnelappene du kjøper tåler både oppvaskmaskin og vaskemaskin. Førstnevnte virker litt rart, men det er altså mulig for deg å legge navnelapper på forskjellige krus om du har flere barn. Da har barna hvert sitt krus, så blir det mye lettere å holde oversikt, og gjøre at alle er fornøyde. Det er virkelig verdt å ta en titt på og se an om det er noe du kan kjøpe. For det er stor sannsynlighet for at du vil like det du finner der.

De viktigste småtingene til en ny baby – smokker, kluter og mer

Previous article

Slik blir du klar for grillsesongen

Next article

You may also like