Mote

De viktigste småtingene til en ny baby – smokker, kluter og mer

0

ANNONSE

Den første tiden som forelder kan være godt over middels stressende, særlig når det gjelder det første barnet. Det er mye som skal komme på plass – barneseng, bilstol, barnevogn og mye mer. Enkle ting som bleier og våtservietter vil de fleste klare å huske på, men andre ting er lette å glemme. Alle barn bruker selvfølgelig ikke smokk, men for noen bør BIBS-smokker med navn eller en Philips Avent-navnesmokk stå relativt høyt opp på innkjøpslisten.

Navnesmokker er smart og enkelt

Navnesmokker er et enkelt konsept, det handler helt enkelt om smokker med et gravert navn, tekst eller symbol. Det betyr at du kan få BIBS-smokker med navn, men du kan også velge et lett gjenkjennelig symbol – som barnet selv kanskje kan finne smokken sin med etter hvert. Det er mulig å velge navnesmokker fra flere forskjellige merkevarer, du kan for eksempel få en Philips Avent navnesmokk hvis barnet ditt foretrekker den modellen.

En navnesmokk har mange fordeler sammenlignet med å bare skrive på smokken med tusj. Graveringen har like lang levetid som selve smokken, noe som betyr at skriften er like pen etter at smokken er koket flere ganger. Dessuten graveres navnet i smokkens materiale, slik at du ikke trenger å tenke på hva som er i for eksempel tusj eller merkelapper.

Du kan sannsynligvis ikke få for mange kluter og skift

Det er store individuelle forskjeller når det gjelder gulping og oppkast, men de aller fleste babyer og småbarn vil gulpe noe. Derfor kan du nesten ikke få for mange enkle kluter, og det er like greit å kjøpe i storpakk med en gang. Med kluter kan du redde noen skift, men det er likevel også greit å se til å ha mange skift med det helt grunnleggende, bodyer og gensere, allerede fra dag én. Da blir det enklere å slappe av – og å fokusere på barnet ditt.

På tide å invitere gjester til middag?

Previous article

Gjør livet lettere med navnelapper

Next article

You may also like